Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Verhuisbericht

De Computerspeciaalzaak: Tronic.nl
Het is zover, wij betrekken ons nieuwe pand aan De Dennen 15. Nadat we in 2014 zijn verhuist naar de Nieuwstraat is het nu hoogtijd weer een stap verder te gaan. Alweer twee jaar geleden zijn we begonnen met de opbouw van de nieuwe locatie. De nieuwe locatie werd eerst voor onze webshop en technische dienst gebruikt. In verloop van tijd in combinatie met Covid/huidige maatregelen hebben we het besluit genomen geheel over te gaan.
Wij zijn ontzettend blij met al onze vaste particuliere en zakelijke klanten. Iedereen mag bij ons een kijkje komen nemen, uiteraard ook voor de huidige dienstverlening.
In grote lijnen blijft alles hetzelfde, ons aanbod maar ook het personeel.
Wat veranderd er dan wel? Wij hebben geen fysieke winkel meer voor de particulier, dit is in strijd met het bestemmingsplan. Als ondernemer(iedereen met een kvk nummer) mag je wel komen winkelen in onze voorraad / showroom.
Verder is ons bedrijf ook voor de particulier open! Reparatie, onderhoud, installatie, verkoop via onze website en telefoon. Bij ons aan de zaak bestellen kan ook. De producten worden dan thuis bezorgd, desgewenst geïnstalleerd.

Als Tronic.nl focussen wij ons op computers. Dit omvat altijd nog ontzettend veel:
Verkoop van bijvoorbeeld laptops, tablet, telefoons, accessoires, computers en monitoren. Zowel nieuw als gebruikt.
Reparatie en installatie van computers, laptops, telefoons etc. Thuis en klein zakelijke oplossingen in Netwerk, Computers, etc.
Bellen voor het aansluiten van een modem/router, computer probleem of de installatie van de nieuwe printer is geen enkel probleem.
Reparatie Onderhoud Installatie
De Dennen 15 Delden | 074-8531228 | www.tronic.nl
Onze website gebruikt koekjes om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.