Logitech B100 USB muis zwart

Logitech B100 USB muis zwart Logitech B100 USB muis zwart
9,95
Prijs per stuk
Op voorraad
Levertijd Voor 15:59 besteld, morgen in huis!
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

De B100 optische muis van Logitech is voorzien van een USB kabel waarmee u het apparaat kunt aansluiten op een computer of laptop. Met deze muis kan de computer worden bediend als u rechtshandig bent of linkshandig. De instellingen voor de knoppen hiervoor kunt u op de computer zelf instellen. Deze muis is voorzien van een optische sensor zodat u geen gebruik hoeft te maken van een muismat. Hierdoor kan de muis namelijk op nagenoeg elke ondergrond gebruikt worden.

Technische specificaties

Voor het gebruik van de Logitech B100 optische USB muis heeft u een computer met een USB aansluiting nodig. De USB kabel met een lengte van 1,8 meter kunt u in de aansluiting van de computer of laptop steken. Als het apparaat is voorzien van Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Linux 2.4 of hoger of Apple Mac OS X 10.3.9 of hoger, dan zal het besturingssysteem van de computer de muis zelf herkennen. U kunt dan ook direct gebruikmaken van het apparaat. De muis heeft naast de linker- en de rechtermuisknop ook een scrolknop waarmee u door documenten kunt bladeren.

Overige specificaties

De Logitech B100 optische USB muis heeft een optische sensor met een maximale resolutie van 800 DPI. DPI staat voor Dots per Inch en bepaalt de gevoeligheid van de muis. Dit kunt u zelf bepalen bij de instellingen op de computer. Hier kunt u ook aangeven of de muis linkshandig of rechtshandig gebruikt moet worden. Om dat geval worden de functies van de buitenste 2 knoppen omgewisseld. Standaard wordt er bij deze muis van Logitech een fabrieksgarantie van 3 jaar gegeven. Bij de aanschaf van de Logitech B100 optische USB muis ontvangt u ook een handleiding met uitleg over het gebruik van dit apparaat.

Extra

Deze muis is geschikt voor Plug & Play. Dat betekent dat u het apparaat op een computer kunt aansluiten zonder dat er vervolgens drivers of andere software geïnstalleerd moeten worden. Beschikt u over één van de eerder genoemde besturingssystemen dan zal de computer het apparaat zelf herkennen en kunt u er gebruik van maken. Omdat deze muis is in te stellen voor linkshandigen en rechtshandigen is dit product zeer geschikt voor gebruik op computers die door meerdere personen gebruikt worden.

 

Oriëntatie: Rechts- en linkshandig
Bewegingsdetectietechnologie: Optisch
Aantal knoppen: 3
Bewegingsresolutie: 800 dpi
Voorzieningen: Scrollwiel
Kabels meegeleverd: 1 x USB-kabel - geïntegreerd - 1.8 m
Benodigd besturingssysteem: Linux 2.4 of hoger, Microsoft Windows 7, Apple MacOS X 10.3.9 of hoger, Microsoft Windows Vista / XP
Microsoft Certificatie: Compatibel met Windows 7

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: B100

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

winkel@tronic.nl 074 853 1228 Whatsapp icon Whatsapp
Onze website gebruikt koekjes om het bezoek te meten, wij slaan geen persoonlijke gegevens op.